#HRforIT Iași Community este un proiect personal, dar pentru #comunitate. Scopul proiectului e ca alături de specialiștii de HR de IT din Iași și alte orașe să schimbe percepții despre rol, să producă idei și proiecte noi. Să genereze cât mai multe întâlniri sau evenimente de profil cu un conținut relevant din HR, din care toți putem învăța ceva.

Comunitatea HRforIT își propune să adune specialiștii o dată pe lună, chiar în prima joi a lunii, tocmai pentru a rămâne inspirați întreaga lună. Scopul este de a discuta diverse tematici curente cu care ne întâlnim și de a învăța strategii noi de abordare și soluționare.

 

Am abordat și un concept inovativ – de a aduce la fiecare întâlnire un invitat din exterior care să împărtășească și el din experiența și cunoașterea sa profesională. Obiectivul este de a ridica nivelul de conținut informational și de a înțelege mai bine o tematică.

Întâlnirile lunare nu sunt clasice, ci au câte un invitat extern mereu care va completa tematica lunii prin experiența și cunoașterea sa profesională. Într-un meet-up HRforIT se pune accentul pe cât mai multă interacțiune și generare de idei. Feedback-ul de final servește ca reper pentru următoarea întâlnire, iar comunitatea cu ale sale întâlniri dă posibilitatea de a fi speaker cu voce autentică de specialist nu numai sub acoperișul angajatorului – ci și în alte medii. Share-ingul pentru comunitate este foarte important și mergem pe ideea că fiecare eveniment HRforIT duce spre conștientizarea #seÎntâmlăLucruriFrumoaseÎnIași.

speakeri la HR for IT

de participanți la HR for IT

topicuri de HR de IT

Abonare newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și primești informații cu privire la evenimentele noastre, reduceri la taxele de înscriere la evenimentele organizate de hrise.ro

Echipa HR for IT Iași

Diana Avirvarei

Community Engine

Roxana Luntraru

#organizareEvenimente – #theVlookUP girl

Adina Palade

#ambasador #PRșiMarketing

Dacă dorești și #tu să te implici în și pentru comunitatea HRforIT avem suficient loc și pentru #tine!2.
#eMinunatSăAiEchipă!

7 + 3 =

Share This